Ompelu - rahtipalvelu

Suunnittelemme ja valmistamme alihankintatyönä muun muassa erilaisia kassituotteita, meikkipusseja, nauhoja, suojia ja huppuja. Toimintamallimme palvelee asiakkaitamme erinomaisesti esimerkiksi silloin, kun heillä itsellään ei ole aikaa, resursseja, osaamista tai laitteita tarvittavien kassituotteiden valmistukseen.


Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Malliompelijamme tekevät suunnittelijan luonnoksesta mallituotteen. Tarvittaessa valmistamme mahdollisimman nopealla aikataululla asiakkaan haluamat mallisarjat, ja muokkaamme myös jo olemassa olevia asiakkaiden tuotteita uusiin mittoihin.

Sujuva toimitusprosessimme etenee pääsääntöisesti niin, että asiakas toimittaa meille kankaat, joista leikkaamme ja ompelemme valmiit tuotteet. Täyden palvelun paketissa voimme käyttää myös Kassimatin omia suunnittelijoita sekä kankaita, jotka painetaan ja brodeerataan räätälöidysti.

Valikoimaamme kuuluvat myös erilaiset lisäpalvelut kuten pussitukset, pakkaukset ja varastoinnit.
Kehitämme toimintaamme jatkuvasti siihen suuntaan, että voimme jatkossa valmistaa huippuunsa viritetyn tuotantokoneistomme avulla paljon muutakin ommeltavaa kuin kasseja.

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää ompelualihankintatyön mahdollisuuksista Kassimatilla!