Täyden palvelun talo

Ei tarvitse olla ammattisuunnittelija saadakseen hyvännäköisiä tuotteita. Riittää kun kerrot mikä on ideasi, niin me mietimme loput. Kassimatista saat kaiken tuotesuunnittelusta kuosisuunnitteluun, valmistuksesta pakkaukseen. Otamme vielä tuotekuvankin verkkokauppaasi jos niin haluat. 


 

TUOTESUUNNITTELU ASIAKKAAN TARPEISIIN

Valmistatteko tai maahantuotteko jotain sellaista laitetta, joka tarvitsisi itselleen toimivan kantolaukun, jotta sen käyttö olisi tehokkaampaa? Saatteko liikaa reklamaatioita rikki menneistä laitteista, joita on selkeästi kuljetettu väärin? Haluatteko palvella asiakkaitanne ja tarjota heille laadukkaan kantolaukun tuotteenne lisävarusteena? Kantavatko myyjänne näytteet asiakkaille muovikasseissa?

Kiinnostaisiko teitä antaa henkilökunnalle ja tärkeimmille avainasiakkaillenne laadukkaan kylmälaukun logollanne? Haluatteko sponsoroida paikallista urheiluseuraa kunnollisilla varustekasseilla? Olisiko TyKy-päivänä kiva antaa henkilökunnalle reppu, jonka valmistuksen tuotantoketju on oikeasti avoin ja joka kestää helposti seuraavat 10-vuotta käytössä?

Viikoittain saamme yhteydenottoja, joissa pyydetään suunnittelemaan jokin tuote - se on meille siis tuttua ja tavoitteenamme on aina saada asiakkaalle järkevin, parhain ja kustannustehokkain ratkaisu ongelmaan. 

MALLIKAPPALEEN VALMISTUS

Tuotekehityksemme perustuu siihen, että asiakas saa varmasti tuotteen, joka palvelee heitä ja heidän tarpeitaan. Tämä siis tarkoittaa sitä, että tuotekehitysvaiheessa haastamme asiakasta miettimään eri vaihtoehtoja tuotteen toteutukselle. Perusajatuksena on, että tuotteen loppukäyttäjän pitää olla myös tuotteeseen tyytyväinen - tuotetta pitää olla helppo käyttää ja sen pitää tuoda käyttäjälleen lisäarvoa. Valmistamme aina mallikappaleen testikäyttöön, jotta voidaan nähdä toimiiko tuote varmasti sille tarkoitettuun käyttöön. Emme kuitenkaan myy mallikappaleita vaan tuote on Kassimatin omaisuutta ja palautuu testin jälkeen Kassimatille. 

Jos vaikean tuotteen ollessa kyseessä vaaditaan jopa muutama eri malliversio, mutta yli puolet tuotesuunnittelussa tehdyistä tuotteista menevät kerralla nappiin. Asiakkaamme ovat olleet myös tyytyväisiä realistiseen, maanläheiseen, nopeaan ja hyvin avoimeen tuotekehitysprosessiin minkä tarjoamme. Suunnittelemme uuden tuotteen n. 2,5 kertaa viikossa, joten meille tämä on tuttua. 

 

NE PIENET ASIAT

Haluaisiko yrityksesi oman kuosin? Tai oletteko kiinnostuneet logonne uudelleen käytöstä esimerkiksi tapettikuviona? Voimme tehdä sen itse tai sitten voimme käyttää ammattilaista. 

Yhteistyömme kuosisuunnittelija Merja Palinin kanssa on hyvin nopeaa ja joustavaa, joten hänen ammattitaidollaan syntyy kuosi jos toinenkin. Merjan kotisivuille pääset tästä

VIIMEISTELY JA PAKKAUS

Kauttamme onnistuvat myös tuotteiden kangasmerkkien ja pesulappujen kiinnitys. Tarvittaessa hankimme ne puolestanne käyttäen mm. alihankkijaamme Tuotenauha Oy:tä. Tuotenauhan sivuille pääset tästä. Meillä on myös useiden vuosien kokemus siitä miten ean-koodilaput kiinnitetään, miten tuotteet pakataan muovipusseihin tai miten jokainen tuote pakataan omaan joulupakettiinsa pienen tervehdyksen kera.

 

MERKKAUS

Olemme tehneet jo vuosia tiivistä yhteistyötä JK-Brossin kanssa, joka tekee kaikki tarvitsemamme brodeeraukset ja siirtokuvat tuotteisiimme. Laadukasta työtä tekevä pienyritys naapurissamme takaa sen, että tuotteesta tulee siisti ja laadukas. JK-Brossin sivuihin voit tutustua täällä.

Silkkipainotekniikalla toteutettuna voimme painattaa kuosia tai logoa mihin tahansa tuotteen osaan - sillä valmistamme tuotteet aina tilauksesta. Halutessasi vaikka koko tuote voi olla kuositettu. Edullinen ratkaisu pienillekin asiakkaille. Puuvillaa emme paina - sen tekevät yhteistyökumppanit.